Nokian

Nokian Nordman 7 Renkaat

Alkaen128,60 €per rengas
Löydä

Nordman 7

täältä!

Nokian Nordman 7 – turvallista pitoa ja ajomukavuutta

Nokian Nordman 7 -renkaat ovat suomen keleihin suunnitellut nastarenkaat. Niiden ainutlaatuinen rakenne ja muotoilu tarjoaa hämmästyttävän pidon lumisilla, jäisillä ja märillä tienpinnoilla. Ajotuntuma on turvallisuusominaisuuksista huolimatta erinomainen, ja renkaat reagoivat jokaiseen käännökseen tarkasti mukaillen tienpintaa. Nordman 7 -renkaisiin on lainattu Nokian Hakkapeliita 7 -renkaista tuttu pinnan rakenne, joten kyyti on totutun pehmeää. Vakaata ja pitävää ajoa pääsee nauttimaan entistä pidempään kestävän kumimateriaalin ansiosta.

Nokian Nordman 7 -renkaat käyttävät patentoitua Air Claw Technologya, jonka tavoitteena on luoda pehmeä ja pitävä ajotuntuma. Tavoitteena on emuloida juoksukenkien kantavaimennusta ilmanvaimentimien sekä ankkurinastojen avulla. Tuloksena on hämmästyttävän pehmeä ajokokemus nastoista huolimatta. Nordman 7 -renkaiden ajotuntuma muistuttaa jossain määrin kitkarenkaiden ajotuntumaa. Ajo on pehmeää ja sulavaa sekä myös hiljaisempaa kuin monilla muilla nastarenkailla. Air Claw -teknologian ansiosta nastojen haitat on minimoitu vaikuttamatta kuitenkaan niiden tuomiin pito-ominaisuuksiin. Näin samoilla renkailla pääsee nauttimaan nasta- ja kitkarenkaiden eräänlaisesta hybridistä.

Suomen talviolosuhteet ovat vaikeat. Toisena päivänä maa saattaa olla kuiva ja lumeton ja seuraavana päivänä maassa onkin 40 cm lunta. Nokian Nordman 7 -renkaat on suunniteltu pitämään kaikissa mahdollisissa keliolosuhteissa. Yöllä jäätyneen veden tehdessä tienpinnasta erittäin liukkaan Nordman 7 -renkaiden nastat pureutuvat tiukasti tiehen tehden matkasta turvallisemman. Lumen yllättäessä muut autoilijat Nordman 7 -renkaiden ainutlaatuisen muotoilun ansiosta lumi ja sohjo kulkeutuu pois urista, ja renkaat pitävät hämmästyttävän hyvin. Kestävyytensä ansiosta renkaat kestävät läpi usean talven, vaikka autolla ajettaisi pidempääkin matkaa.

Nokian renkaat

Nokian renkaat on Suomen ylpeys. Vuonna 1988 Nokialla perustettu yritys on valmistanut renkaita ammattitaitoisesti jo vuosien ajan. Se luottaa jatkuvaan innovointiin kehittäessään yhä uudempia ja uudempia rengasratkaisuja. Pohjoisten juuriensa ansiosta sen renkaat edustavat pohjolan keleihin sopivien talvirenkaiden parhaimmistoa. Sen nastarenkaat toimivat suunnannäyttäjinä muille renkailla ympäri maailman. Nokian renkaiden tinkimätön tietotaito pohjoisiin olosuhteisiin sopivista renkaista auttoi heitä luomaan myös Nordman 7 -nastarenkaat. Tuoteperheen kaikki renkaat on suunniteltu tarjoamaan vakaan ja pitävän ajotuntuman sekä erinomaiset pito-ominaisuudet.

Tirendon valikoimista löydät Nokian Nordman 7 -nastarenkaat edullisesti

Tirendo on perustamisestaan lähtien halunnut tarjota kattavan valikoiman renkaita, vanteita ja muita auton varaosia. Sen laadukkaasta valikoimasta löytää renkaat tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä suomalaisia ole unohdettu. Valtava valikoima nasta- ja kitkarenkaita takaa, että Suomen talviinkin riittää valinnanvaraa. Nokian Nordman 7 -renkaat ovat oiva valinta Suomen talviin, jos nautit pehmeästä ja vakaasta ajotuntumasta sekä nastarenkaiden tuomasta turvallisuudesta. Niiden toimivuutta Suomessa ei kannata pelätä, sillä ne on suunniteltu varta vasten pohjolan markkinoille. Ilmaisella toimituksella ja 14 päivän harkinnanvaraisella palautusoikeudella varustetut renkaat kannattaa tilata Tirendolta!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Ilmainen toimitus
Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
Suoraan ovellesi
Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK